Paket och Teambuilding

Kockduell

Kockduell är en kul teambuilding övning.  Det går ut på att man lagar en trerätters middag med ett antal givna ingredienser. Det är en rolig aktivitet som ger mycket gemenskap och skapar kreativitet. En teambuildingövning i världsklass!

Pris 650kr/pers

När ni har ätit er mätta så väntar bad och bastu samt en kallkälla att svalka sig i.

4 995kr/grupp

Mästarnas mästare

Denna aktivitet är perfekt för klubblaget, personalgruppen eller kompisgänget som är lite mer tävlingsinriktade. Det är 4 olika grundaktiviteter och allt kommer avslutas med en spännande final och självklart en ensam vinnare. Förbered dig på fartfyllda och roliga tävlingar!

Pris 450kr/pers (max 15 pers)

(vår/sommar/höst)

5-kamp på Häljegård

Detta paket är en 5-kamp med aktiviteter på gården. Det passar både stora och små grupper samt alla åldrar. I detta paket finner du både teambuilding, individuell tävling och bra sammanhållning.

Pris 350kr/pers

Vikingafest

Ni börjar med två frivilliga gårdsaktiviteter sedan serveras en rejäl vikingamiddag. Alla deltagare får en morakniv ,vikingahjälm, samt poncho och 1Kg kött /pers (Kyckling,nöt,lamm,gris) att smacka i sig! Till det serveras såser och bröd. Dvs inge pären,inge sallad,inge pasta eller annan bukfylla.

pris 890kr/pers

Skytte på hygget

Hagelskytte och äggskytte på hygget är en aktivitet som tar 2,5 tim och vi gör varma mackor, kaffe och fikar över öppen eld.

(endast sommarhalvåret)

pris 550kr/pers

Sedan kommer vår bastuanläggning med bubbelbadtunna utomhus och bastu med relaxavdelning väl till sin rätt.

Den kostar 4 995 kr/grupp

hagelskytt

Ring oss på tel: 090-14 75 24

Sagt av kund:

Tack för ett oförglömligt program och god mat i skön miljö!. Även bästa vädret bjöd ni på! Härligt sätt att få fira jämna årsringar hos er! Tack till hela familjen Johansson! Ett stort tack även till alla i Valtra-maffians gäng.